Suomen Fysiogeriatria Oy laajenee Etelä-Pohjanmaalle

Posted on

Toimimme jatkossa osana Suomen Fysiogeriatria Oy:tä. Toiminta jatkuu ennallaan tuttujen 15 fysioterapeutin ja hierojan erikoisosaamiseen pohjautuen.

Olemme todella vaikuttuneita Aktiivi Fysioterapian terapeuttien ammattitaidosta, vaikuttavuusorientoituneesta työotteesta sekä pitkistä asiakassuhteista. Tämä yrityskauppa on meille strategisesti merkittävä ja tuo lisää osaamista ennaltaehkäisevästä fysioterapiasta sekä aikuisväestön kuntoutuksesta. Tämän kaupan myötä pääsemme myös palvelemaan paremmin nykyisiä Pirkanmaalaisia yksityis- ja organisaatioasiakkaita. On myös ilo ja kunnia päästä jatkamaan kahdeksan pitkän linjan yrittäjän elämäntyötä kertoo Fysiogeriatrian kuntoutuspalveluiden konsernin toimitusjohtaja Katja Sohlberg.

Toimialamme ja koko terveydenhuollon kenttä on ollut kovassa myllerryksessä viime vuosina. Epävarmuus tulevaisuudesta on varmasti mietityttänyt kaikkia terveydenhuoltoalalla toimivia, niin myös Aktiivilaisia. Tulevaisuudessa olemalla osa isompaa organisaatiota kykenemme takaamaan laadukkaiden palveluidemme jatkuvuuden asiakkaillemme sekä laajemmat mahdollisuudet kehittyä yrityksenä ja yksilöinä.  Yrityksemme tärkein voimavara, eli asiakkaamme, ovat hyvissä käsissä tulevaisuudessakin kommentoi kauppaa entinen yrittäjä Lauri Korjus kaikkien luopuvien yrittäjien puolesta.

Kaupan myötä Suomen Fysiogeriatria Oy:n kuntoutuspalvelukonserni toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla kolmen yliopistosairaalan ympärillä tarjoten vaikuttavaa fysioterapiaa nuorille, aikuisille, senioreille sekä ikäihmisille sekä toimintaterapiaa vauvasta vaariin. Konsernissa työskentelee 100 kuntoutusalan ammattilaista ja liikevaihto on vuonna 2019 5,5 miljoonaa euroa.

https://fysiogeriatria.fi/suomen-fysiogeriatria-oyn-laajenee-pirkanmaalle-ja-etela-pohjanmaalle/

Hinnaston päivitys sekä uudet palvelut

Päivitämme hinnastomme ja lisäämme palveluita valikoimamme 1.12.2019 alkaen, samalla kun saamme uuden fysioterapeutin työyhteisöömme. Hinnaston päivittämisellä takaamme sen, että pystymme tulevaisuudessakin pitämään itsemme alan huipulla lisäkoulutusten ansiosta. Lisäksi asiakkaat pääsevät tarkastelemaan tietojaan myös fysioterapiasta Kanta-järjestelmän kautta!

Palveluihimme jatkossa kuuluu Mpower-lihasaktivaatiomittaukset, joilla

  • nähdään lihaksen harjoitusvaste aktivaatiotasona
  • voidaan seurata harjoitusvastetta reaaliaikaisesti
  • nähdään aktivoituuko haluttu lihas
  • tiedetään syntyykö liike halutun lihaksen vai muiden lihasten avulla
  • voidaan kokeilla erilaisten harjoitteiden ja suoritustapojen vaikutusta lihaksen aktivaatiotasoon

Lisäämme palveluihin myös hieronta mahdollisuuden 45 minuutin, 60 minuutin ja 90 minuutin hieronnoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *