Olen Juho Suomu ja valmistuin urheiluhierojaksi 2012 Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Tämän jälkeen kiinnostuin ihmisen liikkumisesta ja hyvinvoinnista entistä enemmän ja pääsin opiskelemaan fysioterapiaa Seinäjoen Ammattikorkeakouluun. Tein fysioterapeutin ja urheiluhierojan töitä lähes koko fysioterapiaopiskelujen ajan, ja kun valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017, pystyin jatkamaan samoja töitä täyspäiväisesti. Toimin tällä hetkellä Seinäjoen Maila-Jussien naisten superpesisjoukkueen taustalla hoitaen mm. fysioterapeutin ja joukkueenjohtajan tehtäviä. 

Olen työskennellyt pääsääntöisesti nuorten ja aikuisten tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa, mutta kokemusta on myös neurologisista asiakkaista. Asiakkaanani on paljon urheilijoita, ja nautinkin urheilijoiden kanssa työskentelystä valtavasti. Tavoitteenani on kaikkien asiakkaiden kanssa työskentelyssä lisätä arkeen mahdollisimman paljon terveitä päiviä.

Fysioterapeuttina lähestyn asiakkaan tilannetta yksilöllisesti elämäntilanteen, tavoitteet ja muut haasteet huomioiden. Uskon, että fysioterapiassa saamme parhaat tulokset aikaiseksi, kun harjoittelun ilmapiiri innostaa asiakasta aktiivisempaan elämään. Tähän ilmapiiriin tähtään olemalla motivoiva, kannustava ja asettamalla asiakkaalle sopivan haastavia uusia harjoitteita, kuitenkin jatkuvasti pilke silmäkulmassa toimien. 

Nautin fysioterapeutin ammatissa ihmisten parissa työskentelystä ja parhaita hetkiä tässä ammatissa ovat niitä, kun olen voinut olla asiakkaan apuna oivaltamassa ja kehittämässä päivittäistä hyvinvointia. Iloitsen aidosti, kun saavutamme asiakkaan kanssa yhteisesti sovitut tavoitteet. 

Näen, että itsensä kouluttaminen on tärkeä osa laadukasta fysioterapeutin työtä ja tahdonkin olla jatkuvasti kehittymässä fysioterapeuttina. 

Seuraan aktiivisesti useita eri urheilulajeja, ja pystynkin kertomaan asiakaskohtaamisessa aina päivän polttavat puheenaiheet urheilusta. Oma urheilutaustani on monipuolinen. 

Toimitilamme T2M- kuntosalin yhteydessä varmistavat optimaaliset olosuhteet toteuttaa aktiivista fysioterapiaa lapsista ikääntyneisiin.

Scroll to Top