Aktiivi Fysioterapia muuttaa

Aktiivi Fysioterapia jatkaa toimintaansa toukokuun alusta lähtien Joupin urheilukeskukseen nousevissa uusissa tiloissa. Jouppiin on talven aikana noussut täysin uusi liikuntahalli, jossa toimii jatkossa neljä liikunta- ja terveysalan yritystä. Fysioterapian tutkimus- ja hoitohuoneet sijaitsevat jatkossa hallin yläkerrassa aivan pukutilojen vieressä. Aktiivisessa kuntoutuksessa käytämme jatkossakin T2M- kuntosalin tiloja alakerrassa.

Uudet tilat ovat aivan täydelliset aktiivisen fysioterapian näkökulmasta. Hoitohuoneet ovat isot ja valoisat sekä T2M:n uusi toiminnallinen sali tarjoaa runsaasti tilaa ja hyvän välineistön fysioterapian toteuttamiseen. Tilat löytyvät aivan Seinäjoen Jalkapallokerhon OmaSp Stadionin vierestä, jäähallien läheisyydestä.  Ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja asiakkaiden kanssa on helppoa lähteä jatkossa myös ulos luontoon treenaamaan. Fysioterapeuteista Juho työskentelee Aktiivilla täyspäiväisesti ja Suvi osittain loppuvuoden ajan äitiysloman ohella.

Samassa päädyssä Aktiivi Fysioterapian kanssa on Crossfit Seinäjoki sekä T2M- kuntosali. Crossfit Seinäjoki tarjoaa käyttäjilleen huikean isot ja monipuoliset tilat harrastaa lajia ohjatusti tai kuntoilla esimerkiksi painonnoston merkeissä myös omatoimisesti. Tulevana kesänä sali järjestää isot Häjyin- nimiset crossfit-kisat lajin harrastajille, jolloin hallin ja lähimaaston toimivuus pääsee heti kunnon testiin.

T2M:llä pääset treenaamaan monipuolisesti ryhmäliikuntatunneille, personal trainerin kanssa tai täysin omatoimisesti. Tuntitarjonta sisältää niin voimailua, aerobista kapasiteettia kehittäviä tunteja sekä näiden sekoitusta kevyesti tai todella raskaalla intensiteetillä. Kesän kynnyksellä alkaa uutena tuntina polkujuoksu, jossa päästään luontoon nauttimaan upeista säistä sekä Seinäjoen maastoista. Kokeilun arvoinen tunti on ehdottomasti suojuoksu, jossa pääsee haastamaan niin naurulihaksia kuin keuhkojen kapasiteettiakin. Tuntien ajankohdat huomioivat erityisen hyvin myös läheisen sairaalan työntekijöiden työvuorot.

Hallin toisessa päässä toimii fillarikauppa Cycli, joka on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike. Cyclistä saa Pohjanmaan parhaat pyörät niin maasto-, maantie- ja kaupunkiajoon.

Lue myös nämä

Lasten ja nuorten urheiluvammat

Lasten ja nuorten urheiluvammat Lasten ja nuorten urheiluvammat ovat yleistyneet. Kasvuikäisten rasitusvammat yhdistyvät organisoituun urheiluun, tavoitteelliseen kilpaurheiluun sekä omaehtoisen liikunnan pieneen määrään. Vammariski kasvaa sitä

Lue lisää »

Olkapääleikkaus ja fysioterapia

Kun olkapääleikkauksen jälkeinen kuntoutus menee täysin nappiin. Liikunnallisesti todella aktiivinen Päivi käytti sairaslomansa hyödykseen ja teki päivässä kolme lenkkiä, joiden jälkeen oli vuorossa annetut harjoitteet

Lue lisää »
Scroll to Top